etc logo

Impro-Show

Cia. Planeta Impro

Improvisació i humor
Dissabte, 14 de gener a les 21:30h
Preu: 12€
Durada: 60 minuts
Edat recomanada: Per a tots els públics
Espectacle en català
etc logo

Fitxa artística

Creació i producció:
Planeta Impro

Direcció:
José Luís Adserías
Angel Galán

Actors:
José L. Adserías
Angel Galán
Mai Boncompte
Quim Andrés
Nuria Espinosa

Il·luminació i so:
Melcior Guilera

Disseny gràfic:
Sandra de la Prada

Vestuari:
Marisa Regalado

Escenografia:
Planeta Impro

Sinopsi

Impro Show és un espectacle únic i diferent a cada funció. Els actors surten a escena sense guió i gràcies als suggeriments del públic, crearan en directe escenes improvisades plenes de l’humor espontani que els caracteritza.
L’estructura i la dinàmica de l’espectacle posa a prova els improvisadors que hauran de demostrar les seves capacitats d’interpretació, la seva creativitat i la seva fantasia mantenint sempre la connexió amb el públic en un espectacle d’humor que fusiona el text, la gestualitat, la música… i sobretot, la increïble habilitat per enllaçar els fils de l’escena de manera espontània.

La Companyia Planeta Impro neix el 2001 sota la direcció de Jose L. Adserías. La investigació constant de la tècnica d’Improvisació Teatral els permet créixer fins a trobar un llenguatge propi capaç de combinar l’espontaneïtat i l’humor amb històries plenes de vida i emocions. Així converteixen en un entreteniment únic l’art de viure el moment.
Actualment Planeta Impro porta 13 anys ininterromputs a la cartellera, amb més d’1 milió i mig d’espectadors, i des de 2004 formen part de la programació del Teatreneu, al barceloní barri de Gràcia.
Han creat més de 10 espectacles, dels quals n’han realitzat més de 4000 funcions tant a nivell nacional com internacional. També treballen en formació amb tallers i cursos i en serveis per a empreses on l’humor es posa al servei de la comunicació per a tractar temes com el lideratge, el treball en equip, la motivació, etc …
Un treball rigorós que els ha convertit en el «fenòmen impro» a Barcelona.


Pàgina web
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube


Vídeo

Fotos

poster impro show bolos A3 foto-impro-show-de-planeta-impro-3