Commedia dell’arte

Amb Stefano Panzeri | Currículum

  • 18/05/2019
  • de 10 a 14
  • Per majors de 16 anys

DESCRIPCIÓ

Masterclass de Commedia dell’arte: L’actor i la mascara de la Commedia dell’arte: història, personatges i llegendes

La masterclass oferirà una mirada general de la història i del caràcter de les principals màscares de la tradició teatral italiana, la Commedia dell’Arte.

Un training i un treball corporal i vocal dirigit a la construcció de l’actitud física i vocal de cada personatge, intentant posar en contacte les “masquemas” de la tradició i les característiques de cada actriu/actor, per tal que cada actor pugui trobar la seva pròpia màscara / caràcter tradicional.

Al final de la màster, cadascú s’emportarà un “diploma virtual” del caràcter que més li hagi cridat l’atenció. També, com a mostra del treball final, s’intentarà, a través de l’improvisació, aplicar les “masquemas” i las dinàmiques de la Commedia dell’Arte a escenes de teatre clàssic, Goldoni, Shakespeare, Moliere…

* S’utilitzaran màscares de cuir que portarà l’Stefano d’Itàlia.

En resum, en aquest masterclass farem el següent:

  • Una presentació teòrica/pràctica del teatre de la Commedia dell’Arte, acompanyada d’un training vocal i físic.
  • Un treball d’investigació sobre una possible actualització de la Commedia dell’Arte, gènere teatral lligat a la tradició però alhora potent i modern.
  • Una experiència directe de la interpretació amb màscara.


INSCRIPCIÓ

    Ja no és possible realitzar la inscripció a la Masterclass

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, prem l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies