Intepretació

  • 03/11/2018
  • de 10 a 14
  • Per majors de 16 anys

DESCRIPCIÓ

Com més consciència tinc, més me n’adono de la importància d’expressar-se, de comunicar-se, de jugar, per a la vida diària. Del molt bé que ens fa la pràctica teatral a totes les persones, independentment de la seva dedicació. Podríem comparar-ho a l’exercici físic, beneficiós per la salut de tothom, encara que no es pretengui ser un/a atleta.

A les classes que imparteixo pretenc això: que la gent s’expressi amb naturalitat i llibertat, que es comuniqui amb les altres persones des de la relaxació, que es sorprengui a ella mateixa del potencial que té a dins, hivernant, de tota la creativitat que aflora quan es produeixen les circumstàncies adequades… Tot això, és clar, des del rigor, buscant la VERITAT, jugant però molt seriosament, essent exigents amb nosaltres mateixes per treure’n el millor, no conformant-nos amb qualsevol cosa, anant sempre més enllà.

Exercicis diversos, improvisacions i també la possibilitat de jugar amb el text, són les bases amb les que m’acostumo a moure. Estant oberta, això sí, a la individualitat de cada persona.

Aprendre, crear i gaudir alhora. Es pot demanar més?

Carme Pla.


INSCRIPCIÓ

    Ja no és possible realitzar la inscripció a la Masterclass

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, prem l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies