Interpretació

  • 17/03/2018
  • de 10 a 14
  • Per majors de 16 anys

DESCRIPCIÓ

Interpretació: La disposició i l’escolta en escena

En aquesta Masterclass treballarem com està disposats a rebre i a donar en cada moment de l’escena. M’interessa especialment exercitar l’escolta i la predisposició davant del company per crear el que formalment s’anomena “treballar ara i aquí”. Moltes vegades en les meves classes parlo de la veritat, concepte que en el meu entendre encara no sé què vol dir, però que evidentment està relacionat amb estar sempre receptius en escena i no anticipar-nos al que està succeint. La veritat en escena, és un terme poc concret i massa genèric. Cal entrenar l’instrument per fer-lo permeable a tot allò que està passant en escena i  vers el que els nostres companys ens estan proposant. Sempre parlo de la generositat envers l’altre, de no fer-nos les coses nosaltres mateixos sinó de treure-les del company i de la situació que ens ve donada per l’autor.

En aquesta masterclass doncs treballarem a través d’exercicis d’interpretació i improvisació : l’escolta i la disposició. Intentarem jugar amb les emocions tot creant improvisacions individuals i en grup.


INSCRIPCIÓ

    Ja no és possible realitzar la inscripció a la Masterclass

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, prem l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies