El teatre com a eina pedagògica

  • 14/04/2018
  • de 10 a 14
  • Per majors de 16 anys

DESCRIPCIÓ

El Teatre és una eina pedagògica molt potent per a treballar amb nens i nenes de totes les edats. Però també una eina terapèutica i d’autoconeixement, una eina social i de cultura…sí, un pou sense fons! La meva experiència em porta a creure-ho cada vegada amb més força. On cada un dels mestres i guies que la fem servir hi podem buscar i trobar tot allò que ens faci falta per a cada nen i per cada grup.

Per això aquesta trobada a Vic m’agradaria que fos un espai per compartir i entre tots trobar respostes. Un espai que ens animi a utilitzar sense por aquest gran recurs que és el Teatre.

I no només a tots aquells que en hi dediquem de fa temps sinó també a tots aquells mestres que pensin que el teatre es pot utilitzar a l’aula. Això és el que percebo que està passant últimament per tot arreu, s’està intuint més clarament que el Teatre també pot entrar a les escoles.

Compartiré amb molt de gust la meva experiència d’aquests vint anys de Tallers de Teatre en aquesta masterclass.

Rosa Gàmiz.


INSCRIPCIÓ

    Ja no és possible realitzar la inscripció a la Masterclass

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, prem l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies