El teatre com a eina pedagògica

  • 14/04/2018
  • de 10 a 14
  • Per majors de 16 anys
5€

DESCRIPCIÓ

El Teatre és una eina pedagògica molt potent per a treballar amb nens i nenes de totes les edats. Però també una eina terapèutica i d’autoconeixement, una eina social i de cultura…sí, un pou sense fons! La meva experiència em porta a creure-ho cada vegada amb més força. On cada un dels mestres i guies que la fem servir hi podem buscar i trobar tot allò que ens faci falta per a cada nen i per cada grup.

Per això aquesta trobada a Vic m’agradaria que fos un espai per compartir i entre tots trobar respostes. Un espai que ens animi a utilitzar sense por aquest gran recurs que és el Teatre.

I no només a tots aquells que en hi dediquem de fa temps sinó també a tots aquells mestres que pensin que el teatre es pot utilitzar a l’aula. Això és el que percebo que està passant últimament per tot arreu, s’està intuint més clarament que el Teatre també pot entrar a les escoles.

Compartiré amb molt de gust la meva experiència d’aquests vint anys de Tallers de Teatre en aquesta masterclass.

Rosa Gàmiz.


INSCRIPCIÓ

    Aquest formulari estarà actiu fins la nit del 12/04/2018

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, prem l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies