Fuga de conills

 • 02/03/2019 a les 21:30h
 • 70 minuts
 • Tragicomèdia
 • Espectacle en català i castellà
 • +16
12€

SINOPSI

Lʼespectacle dóna a lʼespectador la possibilitat de viure de manera ben propera lʼaltra cara del món actoral i de sentir-se gairebé com un dʼells. Quan ens referim a lʼaltra cara de la vida bohèmia, aquest backstage, ho fem per partida doble. En primer lloc lʼacció de lʼespectacle sʼinicia en un camerino, però no només apareix el darrera en un sentit físic sinó també pel que fa al prestigi i a la remuneració, ja que lʼobra es desenvolupa en lʼespai més cutre de la professió. Els tres protagonistes no són actors que puguem veure al cine, ni tan sols als teatres més humils, ni punxant com a DJ a les sales de moda sinó que es tracta dʼun parell dʼactors i un DJ de tercera regional que sobreviuen com poden fent dʼanimadors a festes infantils o punxant en bars de mala mort. El to realista de lʼespectacle evoluciona i és substituït sovint per un to més oníric que lògic, amb uns interludis més propis de la dansa contemporània que del teatre de text, on els actors s’expressen amb els seus cossos en moviment. Lʼobra es podria definir com el retrat impressionista dʼuna generació.

Malgrat els protagonistes es dediquen a una professió, considerada artística, la temàtica de lʼespectacle no queda inscrita en aquesta àmbit sinó que es fa extensible a una bona part de la nostra generació, que ens entestem en no envellir i ens aterren les responsabilitats. Una generació marcada pel concepte dʼèxit i fracàs, que al mateix temps que ens neguem a fracassar sovint ens veiem abocats a perseguir un èxit que ni tan sols hem definit. Aquesta reflexió generacional es mescla amb un cant a lʼamistat de manera crua i àcida. Enfront de la solitud i la incomunicació a la que cada dia ens empeny lʼengranatge social establert, els tres protagonistes proven de comprendre la complexitat de les relacions i defensen les seves amistats imperfectes. Els veiem evadir-se de la realitat a través de drogues excitants i també psicotròpiques, perseguir la felicitat gairebé com adictes, no volen que la nit, la joventut, seʼls hi acabin. Aquestes dues tesis són exposades en lʼespectacle a través de dues maneres dʼentendre el teatre ben diferenciades, per una banda mitjançant el teatre visual, donant importància al gest, la imatge, la música, el ritme, i per altra a través dʼuna interpretació més convencional on la intensitat dels sentiments dels actors sʼemporten el públic a escenes totalment reconeixibles de la vida quotidiana i amb les que els espectadors es poden sentir fàcilment identificats.

Premsa

Els garantitzo que al final els deixarà sense alè.” 
Andreu Sotorra – TEATRAL.NET

“”Fuga de conills” es una obra impactante, sencilla y muy bien estructurada que retrata fielmente a una generación.”

Elia Tabuenca – ESPECTÁCULOS BARCELONA

“Una escriptura dramàtica entre els ritus generacionals de Kate Tempest i la poètica de Philip Ridle. Un compromès treball actoral de Pau Zabaleta, Artur Rodríguez i Maria Cirici, buscant l’equilibri entre la intimitat de la confessió, la distància abstracta de la coreografia sota la disfressa i una resolució sense agafadors naturalistes”

Juan Carlos Olivares – TIME OUT
 

“El resultado es una fiesta. El espectador disfruta viendo y haciendo suyas las frustraciones de estos tres peterpans a los que les prometieron un mundo que no existía.”

Elisa Diez – BUTAQUES I SOMNS


FITXA ARTÍSTICA

  • Dramatúrgia, espai escènic i direcció:
   • Martina Cabanas Collell

   

  • Intèrprets:
   • Maria Cirici
   • Miquel Malirach
   • Pau Zabaleta

MULTIMÈDIA

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, prem l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies